LAPPLAND HALL OF FAME
VILHELMINA

 

Sandra Dahlberg, IDOL-sångare från Klimpfjäll.

Glad sångfågel från Klimpfjäll, som till vänner och press, berättar om hur härligt det är att vara i Vilhelminafjällen.

 

 

Sandra Dahlberg i samspråk med amerikansk turist i Vilhelminafjällen.

Foto; Berndt Lundqvist

Sandra Dahlberg blir vinstutdelare

Sångerskan Sandra Dahlberg från Klimpfjäll har fått jobb som vinstutdelare i Postkodlotteriet.

Sandra Dahlberg hoppar tillsammans med Karl Martindahl in när ordinarie utdelaren Kim Kärnefalk blir mammaledig. Uppgiften är att åka hem och överraska vinnarna i Postkodlotteriet, runt om i Sverige.
Första inspelningen gjordes i söndags i Södertälje, och programmet visas på fredag 4 december.

Sandra Dahlberg, 30 år, är artisten som slog igenom i Fame Factory 2004. Efter sångkarriär med flera hitlåtar och Melodifestivaldeltagande, har hon förra sommaren varit programledare för sommarlovsprogrammet i SVT, Hej hej sommar. Hon arbetar nu med flera olika musikprojekt, enligt pressmeddelande från Postkodlotteriet.

Publicerad: 02 december 2009 kl 21.37 Västerbottens-Kuriren

Guld till Sandra Dahlberg

Under fredagskvällens WWW-festligheter på Hotell Wilhelmina fick Sandra Dahlberg artist från Klimpfjäll guld.

Det var Centerpartiet i Vilhelmina som genom Maria Kristoffersson Kommunalråd i Vilhelmina delade ut en av Centerpartiets finaste utmärkelser, Guldklövern.
Denna delas ut till någon som har gjort något extraordinärt. Sandra sprider aktivt i sin gärning positiva bilder om Vilhelmina, ut genom både tvrutor och i intervjuer som gör Vilhelmina än mer attraktivt att besöka, bo, verka och utveckla sig i.
Motivering: Sandra är en mycket god ambassadör för Vilhelmina. Hon nämner i alla sammanhang Vilhelmina och Klimpfjäll och är en mycket god förebild för oss alla - att vara goda positiva ambassadörer för Vilhelmina

Publicerad: 13 februari 2010  Västerbottens-Kuriren

SEGER FÖR KLIMPFJÄLL i SÖDRA LAPPLAND  I DET STORA MATSLAGET HÖSTEN 2013

Sveriges godaste ort

Vilhelmina Klimpfjäll är vinnare av ”Det stora matslaget”.  1

LAG KLIMPFJÄLL under ledning av SANDRA DAHLBERG gick till final och vann 2013 års tävling. Detta med hjälp av tävlingens bäste kock - Johan Gavelin Varmrätten som laget hade i finalen var ÄGGKÖTTBULLAR gjord på älgkött från älg som Johan Gavelin själv skjutit. Lagmedlemmarna DAN HALLEBJER och LASSE KUHMUNEN var med och hemförde segern till KLIMPFJÄLL,